Свято Миколая

2015-12-21

/Files/images/Изображение 003.jpgДень Святого Миколая – двері в казку відкриває.

Морозна нічка візерунки

На вікнах старанно пряде

Йде Миколай, несе дарунки

І в кожну хату він зайде

Діти шалено люблять зимові свята ! Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу чарівництва , радості і веселощів , а потім знайти під ялинкою довгоочікуваний подарунок. Відкриває новорічні свята - День Святого Миколая.

Св. Миколай один з найбільш шанованих святих ще з найдавніших часів . У його честь написано безліч картин та ікон , побудовано багато храмів , названих його ім'ям. Миколай славився своєю безмежною добротою і співчуттям . Він ніколи не міг пройти повз людей які потребують допомоги. За все своє життя він зробив безліч добрих справ , за що , вже після смерті , був зарахований до лику святих. Особливо він любив дітей і завжди намагався зробити їм подарунок.

Але при цьому , він цілий рік стежить за ними , і якщо дитина на протязі року була слухняною , то у себе в панчішці або чобітку вона обов'язково знаходила подарунок , солодощі , а от якщо не слухалася - різки ...

Тому 18 грудня в Бандурському НВК відбулося незвичайне свято, присвячене Дню Святого Миколая. Вже стало доброю традицією відзначати це свято в стінах навчального закладу.

Кiлькiсть переглядiв: 260

Коментарi