• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Як Бандурський НВК День Європи відзначав…

Як Бандурський НВК День Європи відзначав…

2019-05-17

/Files/images/IMG_20190517_174926_689.jpg

День Європи – це той день, коли ми розуміємо, що у нас – спільні цінності, спільна історія всіх націй цілого континенту. А для учнів Бандурського НВК цей день став ще й чудовим приводом освіжити свої знання в різних наукових галузях та згадати все, що вони знали раніше про Європу і, навіть, вивчити щось нове.

Доки учні молодшої ланки створювали тематичний леп бук, на середню та старшу ланку чекав квест. Всього було 8 станцій. На кожній станції стояв керівник, що давав командам завдання, після завершення яких, учні могли рухатись далі. Наприклад, на станції «Євроалфавіт» дітям було запропоновано написати на кожну літеру алфавіту по одному слову, пов’язаному з Європою, а на станції «Контурна карта» учні співставляли контури країн, їх назви та столиці. Керівник станції «Привітайся зі мною» віталась з командами різними мовами, а ті у свою чергу мали відгадати, якою мовою з ними привітались. Після проходження кожної станції команди отримували ігрові купюри, за підрахунками котрих і було визначено переможців. Розрив між командами був всього в 1 купюру.

По завершенню квесту всі учасники були нагороджені за перемогу та участь. Загалом, усім сподобалось, адже учні активно порухались на свіжому повітрі, змогли згадати багато інформації, а хтось дізнався дещо нове для себе.

/Files/images/квест 3.jpg/Files/images/квест0 4.jpg/Files/images/квест 06.jpg/Files/images/квест0 5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 470

Коментарi