Тиждень безпеки дитини

З 15 по 19 травня 2017 року в ДНЗ пройшов Тиждень безпеки дитини «Правила безпеки знаємо, бо завжди вивчаємо». Мета цього тижня : формування у дітей відчуття особистої безпеки, вміння безпечно поводитися вдома, на вулиці, у повсякденному житті.

В рамках цього Тижня було проведено ряд заходів, які мали позитивний вплив на виховний процес в цілому. З метою закріплення правил дорожнього руху, знань про призначення вогню, про те, що він може бути шкідливим та корисним було проведено гру-розвагу «Нові пригоди Колобка в лісі» та оформлено аплікацію «Служба порятунку 101»

/Files/photogallery/732/Изображение 007.jpg

Матусю моя дорогенька,

це свято даруєм тобі

7 березня 2017 року цікаво пройшло Свято Весни в різновіковій групі ДНЗ.

Вітальні пісні й вірші, запальний таночок весняних квітів, веселі ігри, казкова інсценівка, фантастичні подарунки для дорогих матусь, виготовлені дітками, - все це припало до душі не лише маленьким вихованцям, а й їхнім матусям та бабусям./Files/images/foto/Изображение 001.jpg/Files/images/foto/Изображение 006.jpg


Тиждень сюжетно-рольової гри в ДНЗ

Відповідно до плану роботи, з метою виховання поваги до праці продавця, формування навичок культурної поведінки в громадських місцях, позитивних взаємин між дітьми, вміння вести діалог в дошкільному навчальному закладі з 23 по 27 січня 2017 року проведено тиждень сюжетно-рольової гри «Продуктова крамниця»./Files/photogallery/719/Изображение 010.jpg

/Files/photogallery/PA060867.JPG

Екскурсія до сільської бібліотеки

Відповідно до плану роботи Бандурського ДНЗ 29.01.2016 року діти разом з вихователем Кравченко В.І. завітали до сільської бібліотеки. Гостинно зустрічала дітей бібліотекар Богданова Т.І.

Вона провела цікаву екскурсію на тему «Де живуть книжки», ознайомила дітей з роботою бібліотекаря, з різними книгами, що знаходяться в бібліотеці, провела ігри, загадувала загадки та збагачувала знання дітей про значення, цінність літературних творів у всебічному розвитку.

Після екскурсії діти зрозуміли, що треба навчатись, бо їх чекають книги в бібліотеці, які відкривають їм шлях до пізнання світу.

Кiлькiсть переглядiв: 454

Коментарi