Планета - наш дім

2018-04-23

22 квітня екологічний день землі і тому саме у цей день люди у всіх куточках нашої планети мають нагоду замислитися про збереження оточуючого середовища, багатств природи. Цю дату у 2009 році запропонувала Генеральна Асамблея ООН, і День Землі увійшов до офіційного переліку всесвітніх знаменних дат.
Землю можна розглядати як живий организм і людство частина цього організму та, на жаль, вплив людської діяльності на нашу планету дуже часто є негативним. Вирубка лісів, виснаження та забруднення ґрунту, скорочення чисельності популяцій тварин, забруднення води та атмосфери – це далеко не повний перелік негативних аспектів людського впливу на Землю. Особливо значної гостроти екологічні проблеми досягають в густонаселених та індустріальних районах. Саме тому Міжнародний день Землі є таким важливим святом.
З нагоди цього свята у Бандурському НВК була проведена тематична лінійка "Планета - наш спільний дім" після якої учні 8 класу виявили інціативу прибрати від промислового бруду теріторію навколо школи./Files/images/IMG_20180417_103706.jpg/Files/images/IMG_20180417_103700.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 284

Коментарi