День захисника України

2018-10-12

Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може. Тому це святий обов’язок тих, хто живе, хто користується всіма її благами і дарами.

Це обов’язок, який виконують вірні сини України протягом усіх важких років становлення нашої держави – від козацтва й до сьогодення!

Саме тому напередодні 14 жовтня, Дня захисника України, в Бандурському НВК відбулися заходи, приурочені цій даті.

Цікавою й змістовною була зустріч із учасником АТО, односельцем Буценком Сергієм Володимировичем. Він розповів учням про нелегку службу на Сході держави.

Вшанувати подвиг нескорених українців і висловити слова щирої вдячності людям, які захищали Соборність і незалежність України в ХХ столітті й продовжують її відстоювати й сьогодні зібралися вся шкільна родина на патріотичному уроці «Від козаків до кіборгів».

Підсумком дня стали спортивні змагання «Козацькі забави». Завзято та наполегливо боролися команди за перемогу.

Крім того, вже традиційно, в школі протягом тижня були проведені екскурсії до шкільного музею та організовано тематичну виставку «Наша воля, наша слава не вмре, не загине…»

/Files/photogallery/IMG_4984.JPG/Files/photogallery/DSC02181.JPG/Files/photogallery/IMG_4987.JPG/Files/photogallery/IMG_4992.JPG/Files/photogallery/IMG_5029.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 259

Коментарi