7 квітня Всесвітній день здоров'я

2019-04-08

У вік технічного прогресу та завоювання космосу, як і у всі часи, найголовніше – здоров’я, адже це наша найбільша цінність! Здоров’я – це не тільки фізичний стан, це стан повного фізичного, соціально та психічного благополуччя.

7 квітня відзначається Всесвітній день здоров'я. 8 квітня на учнів Бандурського НВК чекала спортивно-ерудована вікторина. Учні всієї школи були об’єднані в 2 команди – «Силачі», та «Круті перці». Почалась вікторина зі спортивного флешмобу, а далі на учнів чекала низка цікавих конкурсів про здоров’я: «Хрестики – нулики», «Покажи спортсмена», «На прийом до лікаря», «Філворд», «Так чи ні» та багато інших.

Після цього учні молодших класів прийняли участь в грі «Молекули», а учні середньої та старшої ланок пробігли міні-марафон та разом з педагогічним колективом пограли в волейбол.

По закінченню заходу всі дійшли до висновку, що наше здоров’я – це дійсно найбільша цінність, яку не купиш ні за які гроші, яку ми повинні берегти ще змалечку!

/Files/photogallery/0 зд 1.jpg/Files/photogallery/0 зд 2.jpg/Files/photogallery/зд 0.jpg/Files/photogallery/зд 3.jpg/Files/photogallery/зд 4.jpg/Files/photogallery/зд 7.jpg/Files/photogallery/зд 8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 234

Коментарi