Виховуємо патріотів

2015-04-02

/Files/photogallery/DSC00939.JPG/Files/photogallery/DSC00941.JPGКожна нація, виборюючи незалежність і будуючи державу, обирає символи своєї єдності й сили, честі і гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.

До державних символів країни в сучасному світі належать Державний Герб, Державний Гімн та Державний Прапор, який є найшановнішим із названих атрибутів.

Ставлення до державних символів своєї країни відображає зрілість нації й держави, її гідність та повагу до себе.

Державна символіка України існує й використовується фактично з часів проголошення незалежності.

У 1/3 класі-комплекті пройшла година спілкування на тему «Символи нашої держави». Учні старанно готувалися до заходу. Діти разом із класним керівником Лисенко О.І. відшукали цікаві повідомлення про історію Державних символів України, походження назви держави Україна. Прозвучали вірші про Батьківщину та її символи у виконанні Алли Дудучук, Юлії Койка, Вероніки Ременюк.

Із заключним словом до діток звернулася Ольга Іванівна: «Гадаю, цей захід пробудив у вас найсвятіше почуття любові до рідної неньки – України, надихнув на творчу працю в ім’я Батьківщини. Цінуйте життя, любіть свою країну, здоров’я вам та успіхів у навчанні».

Сьогодні як ніколи актуальним стало питання любові до Батьківщини. Проведення таких заходів стає передумовою формування у дітей найбільш значущих для українського народу цінностей: глибоку повагу і турботливе ставлення до місця де народився, гордості за свою країну, відданості державі.

Кiлькiсть переглядiв: 209

Коментарi